הכרות עם מישהו חדש יכולה לגרום לך להרגיש שאת נמצאת בחלום נפלא. את מרגישה נחשקת, את לא יכולה להפסיק לחייך, ואת לא יכול מסתובבת עם ריחוף קל כשאת אומר לחברים שלך שאתה בשמיים.בתחילתה של דרך חדשה, ההתאהבות גורמת לך לרצות לעוף גבוה בשמיים ולהפיץ את האהבה לעולם. את חושב שהתחושה רק תצמח ותצמח , ככל שאתם מבלים יותר אחד עם השני, כך הזרע שלך גדל והופך לפריחה של אהבה.עד כמה שאת לא רוצה לחשוב על הנושא, כמה דברים בחיים אכן מתפוגגים. אוטוטו יגיע השלב שתצטרכי להתחיל ולשאול את עצמך כמה שאלות, במיוחד אם את מדמיינת את עצמך עם החצי השני שלך בבית עם תמונות חתונה על הקירות.לחלופין, את עלולה למצוא את עצמך תקועה. את עדיין פורחת עם ניצוצות ההתחלה הנהדרת עם החצי השני, אבל שום דבר לא השתנה במהלך 8-12 השבועות האחרונים שבהם התראיתם. דבר נוסף שיכול לקרות הוא שהרגשות שלך כלפי החצי השני מתחילות לשרוף את עצמם, או שאת מבינה שהלהבה מתחילה לדעוך.בינתייים כל המחשבות האיומות האילו רצות רק בתוך הראש, אבל המציאות היא שהדברים מתרחשים מדי יום. את לא יכולה לשלוט בהן, לא משנה כמה תנסי. לכל מערכת יחסים יהיה תאריך 'לשימוש עד' שונה, הזמן הממוצע שעליך להתחיל לחשוב ברצינות על הקשר הוא שלושה חודשים.לכן, אם אתה תוהה אם יש סוף לכביש או לא, אלה שלוש השאלות החשובות ביותר שתצטרכי לשאול את עצמך.
תוכן עניינים
שאלה 1: מה את עושה עם בן / בת הזוג שלך ועם עצמך?
ראשית, עליך לענות על הנקודות הללו לבד. גם אם תתיעצי עם החברות המאוזנות ביותר בעולם, את הולכת לקבל חוות דעת שונה.הן רק רוצות שתהיי מאושרת. הן ככל הנראה יתנו לך את תשובות שכנראה היית רוצה לשמוע. שבי עם עצמך והתחילי לשאול:- מה אתה עושה עם בן / בת הזוג שלך ועם עצמך?
- האם אתם אוכלים הרבה בחוץ?
- האם אתם יוצאים לקולנוע לעיתים קרובות זה עם זה?
- האם יש לכם טיולים ספונטאניים ביחד?
- האם אתם מקיימים יחסי מין רוב הזמן זה עם זה?
- האם אתם צופים יחדיו מכורבלים בנטפליקס כשאתם מסיימים לעבוד?
- האם אתם יוצאים יחדיו לקפה פשוט?
- האם את עדיין עוסקת בתחביבים המועדפים עליך כשחציך השני איננו?
- האם את עדיין פוגשת את החברים שלך כמו שהיית כשהיית רווק?
- האם את חושבת הרבה על בן / בת הזוג שלך כשאתה לבד?
שאלה 2: איך את מרגישה כלפי עצמך וכלפי בן הזוג שלך?
ברגע שאת יודעת נראה אורח החיים הנוכחי שלך, השלב הבא הוא להטיל ספק ברגשותיך כלפי בן / בת הזוג.- מהם ההיבטים שאת אוהבת בבן / בת הזוג שלך?
- מהם ההיבטים שאת לא אוהבת בבן / בת הזוג שלך?
- מהן התחושות שאת מרגישה כשאת נמצאת בסביבת החצי השני שלך?
- מהן התחושות שאת מרגישה כשאתה לא נמצאת במחצית השנייה שלך?
- האם את חושבת שהדברים נעים בכיוון הנכון; למעלה וקדימה?
- האם את חושבת שהדברים מאטים מעט?
- האם הגעת לנקודה בה את מתחילה לנחות על הרגליים, ואת כבר לא עפה?
שאלה 3: לאן אתה רואה את הזוגיות שלך הולכת בשלושת החודשים הבאים?
יש האומרים שאם את חושבת על העבר יותר מדי, את בדיכאון, אבל אם את חושבת יותר מדי על העתיד, את מודאגת מדי. אבל העובדה שבמוקדם או במאוחר צריך לחשוב על העתיד.בחינה של איך הדברים יתנהלו במהלך החודשים הקרובים יעזרו לך להבין מה את מחפשת, מה אתה צריכה, ומה יהיה הכי טוב בשבילך בטווח הארוך.אם יש משהו שאת צריכה לדעת, זה שמערכות יחסים ורומנטיקה אינן אמורות לתפקד כאבני דריכה. הם משבצות קטנות שלעיתים עובדות ולעיתים לא. שני הדברים האלה באים והולכים כל הזמן, והדבר היחיד שמשתנה הוא משך הזמן שלהם.גם אם את מרגישה שאת רוצה לבלות חלק גדול מחייך עם בן / בת הזוג שלך, חשוב שתנהלי איתו דיון על רומנטיקה והזוגיות.סיבה נוספת לנהל את השיחה הזו היא שאולי אינך יודע אם בן / בת הזוג שלך נמצא באותו ראש איתך.בין אם יהיה לך קל לענות ובין אם לא, אלה שלוש השאלות החשובות שאת צריכה לשאול את עצמך כשאת יוצאת במשך עונה אחת בשנה. אם אינך מאוהבת בחצי השני שלך, הדבר הכי אוהב לעשות עבורו הוא להפסיק את הקשר לפני שרגשות בן / בת הזוג הולכים וגוברים. עדיף שתעשי את זה עכשיו ולא תחכי כשהאהבה שלו אליך תהיה בשיאה.עם זאת, אם את מרגישה שהראש שלך נמצא מעל העננים, אך אינך בטוחה אם גם ראשו של בן / בת הזוג שלך נמצא שם, את צריכה לומר לו היכן את נמצאת כרגע. חוסר בתקשורת הוא אחד הגורמים העומדים בבסיס הרומנים והיחסים הכושלים.את כבר לא בתיכון ואין לך את הפרבילגיה של התחבא בפינת מגרש המשחקים בזמן שאת בוהה בקראש שלך. אולי את לא שולטת בתחושות כמו אהבה, אבל את בהחלט שולטת בקבלת החלטות שיכולות לשנות את חיי האהבה שלך.לדנה חמש עשרה שנות ניסיון בהיכרויות ובשבע שנים האחרונות היא בעיקר רווקה שמחה. בתקופה זו היא יצאה עם אינספור גברים ונתקלה בכל מצב היכרויות שתוכלו לחשוב עליו, מהברזות, דרך סטוקרים ועד גברים המנסים להאשים אתכן כדי לקיים יחסי מין. אך בעיקר היו לה המון "כמעט" מערכות יחסים. כשהיא לא כותבת בלוגים על חוויות ההיכרויות שלה, אפשר למצוא אותה בחדר הכושר, מבשלת ארוחות בריאות בבית, מתעסקת טיפה בשיפור עצמי, או לצלילי מוזיקת הריקודים כברמנית אורחת.